Investire Ambasador Champagne Gosset et Cognac Frapin

Casele Champagne Gosset et Cognac Frapin şi-au desemnat Ambasadorul ȋn Romȃnia

December 9, 2014 0

Chef Cătălin Scărlătescu a fost investit ȋn calitate de Ambasador  ȋn Romȃnia al Champagne Gosset et Cognac Frapin. Diploma de Ambasador i-a fost oferită de Wilfred Schuman, Director pentru Export al Champagne Gosset et Cognac Frapin, ȋn cadrul unei ceremonii de gală care a avut loc la Palatul Stirbey Buftea.

„Incercăm  să găsim oameni autentici, pasionaţi de preparatele culinare, care ştiu şi apreciază produsele noastre şi care pot ȋmbina ce creează ei cu ce le oferim noi. Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai titraţi Chefi din Romȃnia iar acest lucru ne onorează”, a declarat Wilfred Schuman, Director pentru Export al Champagne Gosset et Cognac Frapin.

Chef Catalin Scarlatescu & Wilfred SchumanAm lăsat pentru o seară tunica de chef pentru a o ȋmbrăca pe cea de ambasador, ambasador a două branduri sofisticate, rafinate. Acest titlu, pe care îl mai deţin şi alţi chefi internaţionali de top, cu stele Michelin, este pentru mine, un bucătar român, de-a dreptul copleşitor. Iar aceasta de fapt nu este doar o distincţie a mea, ci una pe care o primeşte România. Mâncarea bună şi băutura fină merg mână în mână şi sper ca acesta să fie un mariaj de lungă durată. Mă onorează distincţia primită şi mulţumesc Caselor Champagne Gosset et Cognac Frapin”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Intre atribuţiile sale de ambasador, Chef Cătălin Scărlatescu va conduce şi Clubul Membrilor Champagne Gosset et Cognac Frapin Romȃnia.

Champagne Gosset et Cognac Frapin ȋn Romȃnia

Importatorul unic al Champagne Gosset et Cognac Frapin este International Media Management sub brandul VIN & CO, o companie cu acţionari romȃni pasionaţi de rafinamentul unei băuturi fine şi asocierea potrivită cu un preparat culinar special. VIN&CO importă numai produse din Franţa ȋn domeniul vinurilor, champagne şi cognac de la case cu tradiţie, al căror motto este excelenţa şi calitatea.

Champagne Gosset collectionChampagne Gosset este una dintre aceste case, datează din anul 1584 fiind cea mai veche casă de vinuri din zona Champagne-Aÿ, furnizor favorit la curtea lui Francisc I si Henric al IVlea. Un savoir-faire de peste 4 secole face din Champagne GOSSET o experienţă unică ce trebuie traită macar o dată ȋn viaţă! Ea poate fi savurată atȃt de cunoscători cȃt şi de toţi aceia ce iubesc vinurile tari, fine, cu stil.Cognac Frapin

Din aceeasi zona a fost selectat si Cognac FRAPIN, un Grande Champagne Premier Cru de Cognac. Frapin imbină tradiţia cu modernismul: expertiza certificată de timp cu cele mai noi tehnici de producţie. Din 1270 sunt peste 20 de generaţii ȋn Familia Frapin care pun suflet pentru păstrarea tradiţiei şi perpetuarea caracteristicilor definitorii ale Cognac FRAPIN. Conducerea companiei a fost preluată de celebra familie Cointreau iar in prezent Preşedintele firmei este Jean-Pierre Cointreau.

https://www.facebook.com/gossetromania

https://www.facebook.com/frapinromania